JCVD

Jean-Claude Van Damme

Aktiv semester i Blekinge

Funderar du på att boka hotell i Mörrum så är Mörrum River Lodge ett fantastiskt ställe att stanna över på! Här får du bo i en historisk byggnad som byggdes redan 1985 och under 1900-talet användes som ett rökeri. Idag är det en fiskelodge med 12 dubbelrum och 5 enkelrum och renoverat i smakfull still, utan att tagit bort den fantastiska arkitekturen. Genom att bo på denna lodge så har du nära till Mörumsån och fantastiska fiskemöjligheter. Mörrumsån är känd för sitt laxfiske, men du kan även roa dig med tidigt öringsfiske eller havsöringsfiske här. Mörrumsån är hela 186 kilometer lång och utöver att rinna genom Blekinge och förbi Mörrum River Lodge så rinner den även genom Småland. I denna å har man sedan långt tillbaka fiskat lax, förr i kommersiellt syfte, men nu mera är det sportfiskare som håller till här.

Boka ditt boende

När du bokar boende på Mörrum River Lodge så kan du roa dig med denna typ av fiske:

  • Sommarlax
  • Tidigt öringsfiske
  • Storlaxfiske
  • Fiske av havsöring

Om du bestämmer dig för att bo på Mörrum River Lodge så kan du boka ett bra paket som består av en hel dags fiske och två nätters övernattning. I anslutning till lodgen finns Ullsocken pub, där fiskare gärna samlas efter en härlig dag av fiske. Avsluta kvällen med en god middag på terrassen som ger dig utsikt över Mörrumsån.

Andra aktiviteter

Det är inte bara fiske du behöver roa dig med om du bor på Mörrum River Lodge. I närheten hittar du tre golfbanor som du kan spela golf på. Mörrum River Lodge erbjuder även konferensmöjligheter, events och bröllop för dem som vill det. Andra aktiviteter är vinprovning, ölprovning och fotoskola som du kan delta i.

13 Mar 2015