JCVD

Jean-Claude Van Damme

Testa att bli en giggare

Ett sätt att jobba på idag, det är att verka som giggare som det kallas. Det går att göra via GigStep. Att ta ett gig eller jobba som giggare, det kan man göra på olika sätt. Det går att köra frilans om man vill, eller få jobb som konsult så att säga, eller ta korta uppdrag så väl som långa. Det är bra om du vill testa på att göra lite olika saker, göra din cv bättre eller få in en fot på ett visst företag. Det är ett ganska fritt sätt att jobba på, så att säga och det blir allt vanligare att det kommer upp plattformar med olika gigjobb.

Bli en giggare

Det finns idag några olika plattformer att vända dig till för att bli giggare eller testa på konsultuppdrag. Ett av dessa är just GigStep. Fundera på vad det är du är bra på eller om det du håller på med går att ta vidare och jobba med på heltid. Det är inte så svårt att komma igång. Du kan välja att köra på egen hand online, sprida ut dig i olika nätverk och så vidare. Eller så går du via en plattform som gigstep.se.

Oavsett hur du tänker kring konsultuppdrag eller att ta ett gig eller om du vil frilansa, tänk på att se över försäkringar och tjänstepension redan från start. Det så att du kan ta en väl värd pension på äldre dar!

 

14 Dec 2021