JCVD

Jean-Claude Van Damme

Stadsbudsservice – När jag ska flytta

Mitt största intresse jag har är att se på film. Därför har jag väldigt mycket filmer hemma och jag har biosystem och mycket andra saker. Jag ska snart flytta och jag beklagade mig lite för en vän, att det kommer bli grymt jobbigt, då det är mycket att bära. Hon sa då att att hon tyckte jag ska anlita en flyttfirma och rekommenderade Stadsbudsservice.se som hon själv använde sist hon flyttade. Hon sa att man kan få hjälp med precis allt om man vill, från att de packar, lyfter, bär och till och med städar min gamla bostad. Jag kikade in på deras hemsida och det stod att man även kan boka kartonger och packa själv innan, och de ger packningstips där med. Detta låter ju perfekt, så det blir nog så att jag anlitar Stadsbudsservice.

Plötsligt är det enkelt

Genom att anlita Stadsbudsservice så blir allt genast enklare. Man behöver bara förbereda lite inför en flytt med dem genom att:

  • Se till att jag har planerat allt innan flyttfirman kommer
  • Ha mina nycklar till nya bostaden redo
  • Förbereda plats för flyttbilen så att den kommer intill

Sedan se till att jag har sagt upp abonnemang och gjort adressändringar och allt sånt innan jag flyttar med, det får jag inte glömma!

Stadsbudsservice kan även hjälpa till med att åka till tippen åt mig vilket är perfekt, för då kan jag passa på att slänga en massa saker nu när jag ändå flyttar. Så slipper jag tänka på det själv.

19 Jun 2015